Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Κομοτηνή

by Admin

#AntoniosRellasEU #euparliament #ευρωεκλογές #disabledlivesmatterΑπό τη χθεσινή ομιλία μου στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο καφενείο Το Μασάλι/to masali, στην Κομοτηνή, μαζί με την συνυποψήφια Ευρωβουλεύτρια, κα. Ουφούκ Μουσταφά – Ufuk Mustafa:• Χθες στα Καλάβρυτα, υποδεχτήκαμε τον Νίκο Cué, ο οποίος είναι η πρόταση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν απέναντι στον Weber. • Η συνεργασία της ακροδεξιάς με τη δεξιά δημιουργεί ένα αντιλαϊκό και αντι-ανθρώπινο μέτωπο, για αυτό αυτές οι Ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθορίζουν τις ζωές μας. • Πρέπει να δοθεί μάχη των προοδευτικών δυνάμεων της Ευρώπης απέναντι στη συντήρηση, στη μισαλλοδοξία, στο ρατσισμό, στο μισαναπηρισμό, στο φόβο για οτιδήποτε διαφέρει από την κυρίαρχη άποψη και κουλτούρα. • Προέρχομαι από το ακτιβιστικό κομμάτι της αναπηρίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Κομοτηνή, που είναι και φιλική και προσβάσιμη. Φιλική σημαίνει ότι δεν έχουμε μόνο εφαρμογή νόμων, διατάξεων από την πολιτεία, αλλά έχουμε μία πολυπολιτισμική κοινωνία η οποία αποδέχεται την διαφορετικότητα, την αγκαλιάζει. • Η ιστορία με το Στέλιο τον Κυμπουρόπουλο δεν ξεκινάει από τη δήλωση του Πολάκη. Ο τρόπος παρουσίασης του υποψήφιου, η διαχείριση, η εργαλειοποίηση και η αντίδραση της κυρίαρχης κουλτούρας αποτελεί case study για τη σπουδή της αναπηρίας.• Η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2014, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ανασυγκρότησης, έκλεισε στα υπουργεία, στους δήμους και στις περιφέρειες όλα τα γραφεία ΑμεΑ μέσα σε μία νύχτα. • Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, η Ευρωπαϊκή δεξιά, ο Βέμπερ, τον οποίο στηρίζει ο κ. Μητσοτάκης, καταψήφισε την Ευρωπαϊκή Πράξη Προσβασιμότητας, που έφερε η Κωνσταντίνα Κούνεβα για ψήφιση στο Ευρωκοινοβούλιο. Μια Πράξη πολύ σημαντική για τις ζωές μας. Καταψήφισε όλα εκείνα τα άρθρα που αφορούσαν το κόστος, για πρόσβαση στις μεταφορές, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις οικιακές συσκευές, στα ATM. • Η αριστερά επενδύει και προτάσσει τις κοινωνικές πολιτικές για την αναπηρία. Δεν προτάσσει τις ατομικές πρωτιές κάποιων συγκεκριμένων προσώπων.• Αυτή η κυβέρνηση για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνει στην απογραφή τα ανάπηρα άτομα και έτσι το ‘21 επιτέλους θα έχουμε στατιστικά στοιχεία για να ασκήσουμε σωστά τις πολιτικές για την αναπηρία.• Ο λόγος που συστρατεύτηκα σε αυτή τη μάχη είναι για να πολεμήσουμε για συμπερίληψη, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη, αριστερή, ανθρώπινη δικαιοσύνη. – – – – – Video με ελληνικούς υπότιτλους για Κ/ωφούς/ές και βαρήκοους/ες.Αποτελεί απόσπασμα από την ζωντανή μετάδοση:https://www.facebook.com/tomasalikomotini/videos/188404528713449/.#ΕνώνουμεΔυνάμεις #ΣΥΡΙΖΑ #ΠροοδευτικήΣυμμαχία #ΓιαΤηνΕλλάδαΤωνΠολλών #ΓιαΤηνΕυρώπηΤωνΛαών#ΓιαΤουςΑνθρώπουςΠουΑγαπάνεΤουςΑνθρώπους #EUelections2019 ????

Gepostet von Antonios Rellas am Dienstag, 21. Mai 2019

#AntoniosRellasEU #euparliament #ευρωεκλογές
#disabledlivesmatter #ΕνώνουμεΔυνάμεις

Από τη χθεσινή ομιλία μου στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο καφενείο Το Μασάλι/to masali, στην Κομοτηνή, μαζί με την συνυποψήφια Ευρωβουλεύτρια, κα. Ουφούκ Μουσταφά – Ufuk Mustafa:

• Χθες στα Καλάβρυτα, υποδεχτήκαμε τον Νίκο Cué, ο οποίος είναι η πρόταση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν απέναντι στον Weber.

• Η συνεργασία της ακροδεξιάς με τη δεξιά δημιουργεί ένα αντιλαϊκό και αντι-ανθρώπινο μέτωπο, για αυτό αυτές οι Ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθορίζουν τις ζωές μας.

• Πρέπει να δοθεί μάχη των προοδευτικών δυνάμεων της Ευρώπης απέναντι στη συντήρηση, στη μισαλλοδοξία, στο ρατσισμό, στο μισαναπηρισμό, στο φόβο για οτιδήποτε διαφέρει από την κυρίαρχη άποψη και κουλτούρα.

• Προέρχομαι από το ακτιβιστικό κομμάτι της αναπηρίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Κομοτηνή, που είναι και φιλική και προσβάσιμη. Φιλική σημαίνει ότι δεν έχουμε μόνο εφαρμογή νόμων, διατάξεων από την πολιτεία, αλλά έχουμε μία πολυπολιτισμική κοινωνία η οποία αποδέχεται την διαφορετικότητα, την αγκαλιάζει.

• Η ιστορία με το Στέλιο τον Κυμπουρόπουλο δεν ξεκινάει από τη δήλωση του Πολάκη. Ο τρόπος παρουσίασης του υποψήφιου, η διαχείριση, η εργαλειοποίηση και η αντίδραση της κυρίαρχης κουλτούρας αποτελεί case study για τη σπουδή της αναπηρίας.

• Η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2014, ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ανασυγκρότησης, έκλεισε στα υπουργεία, στους δήμους και στις περιφέρειες όλα τα γραφεία ΑμεΑ μέσα σε μία νύχτα.

• Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, η Ευρωπαϊκή δεξιά, ο Βέμπερ, τον οποίο στηρίζει ο κ. Μητσοτάκης, καταψήφισε την Ευρωπαϊκή Πράξη Προσβασιμότητας, που έφερε η Κωνσταντίνα Κούνεβα για ψήφιση στο Ευρωκοινοβούλιο. Μια Πράξη πολύ σημαντική για τις ζωές μας. Καταψήφισε όλα εκείνα τα άρθρα που αφορούσαν το κόστος, για πρόσβαση στις μεταφορές, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις οικιακές συσκευές, στα ATM.

• Η αριστερά επενδύει και προτάσσει τις κοινωνικές πολιτικές για την αναπηρία. Δεν προτάσσει τις ατομικές πρωτιές κάποιων συγκεκριμένων προσώπων.

• Αυτή η κυβέρνηση για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνει στην απογραφή τα ανάπηρα άτομα και έτσι το ‘21 επιτέλους θα έχουμε στατιστικά στοιχεία για να ασκήσουμε σωστά τις πολιτικές για την αναπηρία.

• Ο λόγος που συστρατεύτηκα σε αυτή τη μάχη είναι για να πολεμήσουμε για συμπερίληψη, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη, αριστερή, ανθρώπινη δικαιοσύνη.

– – – – –
Video με ελληνικούς υπότιτλους για Κ/ωφούς/ές και βαρήκοους/ες.
Αποτελεί απόσπασμα από την ζωντανή μετάδοση:
https://www.facebook.com/tomasalikomotini/videos/188404528713449/

You may also like